Eerste dag: de Eifel

Vandaag begonnen we met de A7, A10, A2 tot Beesd, A15 richting Nijmegen, A50, A73 en tot de grens bij Boxmeer de A77. Dan even zoeken naar Xanten, daar was de eerste landmark. Een amfitheater uit de Romeinse tijd. Snel gevonden en indrukwekkende muur eromheen. Via een aantal snelwegen naar de volgende. Een uitzichtspunt bij Jackerath. Niet te vinden. Na ca 50min zoeken de moed opgegeven, dan maar een foto van de naamplaats. Als laatste landmark voor vandaag stond een toren in Bad Münstereifel. Een toren die onderdeel was van een vestingmuur. Verder een leuk dorpje. Hier een ontmoeting met een tweede Vintage vandaag. Onderweg waren we ook een tegengekomen. Geen camping tegen gekomen. Dan maar een hotel/gasthaus. Nu zitten we in Blankenheim aan een Bitburger. Motoren binnen gestald op aandringen van de eigenaar, gezellig bij een Piaggo scooter. Mmmmm. Hier pakken we ook een hotelletje.

dsc00012.jpgxanten.jpgjackerath.jpgdsc00016.jpgbad-munster-eifel.jpgbad-munster-eifel-2.jpgbad-munster-eifel-3.jpgdsc00018.jpgdsc00020.jpg