Duitsland, Frankrijk, Duitsland

Het versturen van de fotos en verhalen geven wat problemen dus af en toe sturen we het in delen op.Gisteravond een stukje gewandeld en bleek dat we slechts 6km van de volgende landmark sliepen. Dus meteen op weg vandaag. De weg liep over in grindpad en het leek erop dat we zouden verdwalen met al die afslagen in het bos, dus terug. Via het dorp Otzenhausen dan bij de ingang voor de landmark gekomen. Nu nog dik 2km door het bos op grind en door zand. Slagboom was open, dus waarom lopen? Hup met de Guusjes naar de Keltische Hunnenring. Avontuurlijk en dat al om 10 uur! Verder door Duitsland en daar apfelstrudel mit eis und sahne! mmm! Via een landweg over de grens heen naar Frankrijk. Ruine bezocht. Sjonge, het lijkt wel of er bij geen enkele Landmark met een motor te komen is! Jammer voor de fotos! Nu zitten we in Duitsland naast de tent in de schaduw af te koelen van deze hete dag. Bijna 1000km in totaal.

dsc00033.jpgkeltische-hunnenring.jpgdsc00035.jpgdsc00036.jpgdsc00037_1.jpgwindstein.jpgdsc00040_1.jpg