Zwitserland en de landmarks (deel 1)

Omdat we op een camping sliepen hebben we onderweg ontbeten. Bij een conditorei vlak voor Wolfach hadden ze heerlijke croissants en gebak. Eerste landmark vandaag in Triberg. Een hele hoge waterval. Weer geen foto van het water en de guzzen kunnen maken. Enkel met een bord van de waterval. Volgende landmark in Zwitserland. Wat een DRAMA. Geen ruine te bereiken in Wilchingen zonder 1,5 uur te lopen. Dus gevraagd hoe we er dichterbij konden komen. Eerst 5 km over supersmalle weg door bos heen. Dan nog eens 25 min lopen??? Niet dus! Dan maar verder op de motoren. Arghh de onverharde weg wordt nu echt een drassig wandelpad. Omkeren dan maar… Jammer, geen landmark gezien, want in die warme kleren wil je echt geen half uur wandelen terwijl je al je motorspullen achterlaat. En de foto met nummerplaat van je guzzi met landmark kun je hoe dan ook niet maken. Dit is eigenlijk niet leuk, al die landmarks die je niet kunt bezoeken MET motor. Verder Zwitserland in richting Chur. Nu vlakbij Wattwil. Leuk taaltje spreken die mensen hier toch! Vanavond lekker in een Gasthof en direct aanspraak van Rene en Stefano met 2 Cali2’s die elk jaar naar Mandello gaan. Nog een biertje samen op Guzzi gedronken en wat tips opgedaan.

waterval.jpgmarlinde-en-bord-waterval.jpgdsc00046_1.jpgdsc00047.jpgdsc00050.jpg