Toch Italië

Lekker vroeg weg en op weg naar Bad Ragaz, de Taminaslucht. Onderweg mooie dorpjes, lekker geslingerd en zoals de zwitsers zeggen “Wir können Kurven fahren”. De Schlucht is niet te benaderen. Beginnen ervan te balen en proberen het toch via de andere kant. Ook niet! Is deze landmarkrally soms bedoeld voor wandelaars? Na een uur weer op weg naar de Julierpass in het zuiden. Er komen erg veel wolken onze kant op en ook wij ontkomen niet aan de regenbui die om 14uur begint en niet meer eindigt voor 23 uur! Drijfnat de pas op, erg steile bochten en dat terwijl de rivieren over de weg naar beneden stromen…Best wel heftig, vinden ook 4 Oostenrijkers die voor ons een hotel induiken vlak over de grens in Italie. Chiavenna. We zijn doorweekt ondanks goede pakken, hier is niets tegen bestand. Lekker gegeten en geslapen met alle natte bende om ons heen. Nog 50km naar Mandello del Lario. Here we come!

dsc00052.jpgdsc00055.jpg julierpass.jpgmarlinde-pakt-uit.jpg