Moto Guzzi: Mandello del Lario

Vandaag was de dag. Vertrokken met nog vochtige motorkleding en schoenen, op zoek naar de pont van Varenna naar Menaggio. Na enige tijd gevonden. Er stond een mooie Stornello geparkeerd en nog een Cali Anni 75. Onze motoren ernaast geplaatst en de benodigde fotoserie gemaakt. Cappuccino gedronken en daarna weer vertrokken richting Mandello. Voordat we het wisten zagen we een bord dat ons richting fabriek schreeuwde. Onder het spoor door en wooow, de hele parkeerplaats vol met motorfietsen van divers pluimage. Vandaag, 16 juni, is de “Carlo Guzzi dag”. We hadden dus geluk. Museum daardoor open en we konden zo naar binnen. 
Zie Marliinde zittend op een Bellagio, die toch de hoog blijkt voor haar. Aansluitend was er een toertocht. Een fimpje hier volgt nog. Wij, eerst onze tent opzetten op de camping en daarna een rondje dorp gedaan met de voet ;-). Het valt op hoeveel motorfietsen hier rondrijden. Maar ook hoeveel Guzzi’s. Griso’s, Cali 3 en Breva’s. Maar nog geen Norge gezien. Nu zitten we op de camping en horen steeds motorfietsen boven (daar is de weg, want de camping, net als het dorp, ligt op een hełling die afloopt naar het Como meer) langsrijden. Klinkt erg gezellig. Oja, de zon schijnt en het is erg warm. Later deze dag zijn we naar een feestavond geweest ter ere van Carlo Guzzi.

dsc00064_1.jpgveerpont-varenna.jpgdsc00068_3.jpgdsc00069_4.jpgdsc00075_4.jpgdsc00077_4.jpgdsc00078_4.jpg   

Hieronder nog enkele filmpjes, een waarop wij ook staan en een gemaakt tijdens het vertrek van de rit ter ere van Carlo Guzzi.