Begrafenis en daarna weer landmarks

Vanochtend wakker geworden bij mijn moeder thuis in Heerlen. Eerst ontbijtje met een verlaat paaseitje en daarna motorfiets ophalen bij broertje aan de overkant.
De motoren weer volpakken met tent ed en onderweg naar Maastricht. We hadden besloten om de kerkdienst bij te wonen van de begrafenis. De dienst was sober, maar ingetogen en mooi.
Daarna gaan rijden en op zoek naar de eerste landmark. Bij Echt-Susteren aangekomen eerst een koppie en opzoeken waar de landmark precies ligt. Marlinde had het redelijk snel uitgedokterd. Dus na appelgebak (door de eigenaresse zelfgebakken) met ijs en koffie, voldaan op de motorfiets en naar de landmark op zoek gegaan. Deze was redelijk snel gevonden.
Een monument voor 4 personen die vermoord waren door een jachtopziener en zijn zoon.

Daarna zoeken naar de landmark in Roermond, De Galgenberg. De juiste weg met de goede naam was moeilijk te volgen omdat er veel straten nieuw zijn. Uiteindelijk toch gevonden. Zie foto.

Nog eentje vlakbij Eindhoven, de Volmolen in Waalre.
En als laatste het Theehuisje in Doorn. Of de vondst het juiste huisje is betwijfelen we nu. Maar het is een leuk kiekje.