Dag 2, eerste bands

Beetje raar geslapen, aangezien er een aantal Duitse jongens toeters mee hebben en een behoorlijke geluidsinstallatie die ze graag aan ons allemaal willen laten horen, ook midden in de nacht. Ach het hoort erbij.
Om 16.00 begint de eerste band en een paar uur eerder is het terrein open.
Wij willen The Prodigy zien, en die zijn pas om 2.25 klaar, dus we gaan pas om 15.30 uur lopen naar het terrein, anders wordt het wel een heel lange dag. Het is een wandeling van zo’n 45 minuten.
We kunnen redelijk snel door de kassa, half uurtje, polsbandjes om en we staan binnen!!
Eagles of Death Metal mogen het startsein geven, klinkt aardig, maar is al bijna afgelopen. Lily Allen is ons ding niet zo, maar Fleet Foxes in de Marquee tent is wel erg leuk!
We komen echter voor Placebo, Oasis en The Prodigy vandaag en die zijn erg goed, van Placebo hebben we niet veel van verwacht, kennen we ook niet zo goed, maar is dus ontzettend goed. Oasis draait gewoon zijn nummertjes af, maar The Prodigy maakt het voor ons helemaal goed!
Terug op de camping is het helemaal volgebouwd met tenten en met 2 zaklampen kunnen we slalommend en over scheerlijnen springend onze tent bereiken. Het is dan 3.30