Dag 3, Werchter Rock

Vanochtend om 7 uur gedouched en geen rij, want het was voor iedereen laat gisteravond. Meteen croissants meegenomen voor het ontbijt later en huppa het bed weer in! Goed geregeld en nog lekker geslapen ook.
Het is erg warm geweest gister, dus iedereen is wat rustig aan begonnen vandaag. De plekken in de schaduw zijn erg gewild, en er worden nog steeds mensen op de camping toegelaten.
Degene die elk jaar voor de veiligheid zorgt, is dit jaar ziek en de campingbeheerder maakt het niet uit, als iedereen maar betaalt, dus zodoende kan het hem niet vol genoeg.
Onze buren hebben een partytent mee, dus is gisteren opgezet zodat er niemand tussen ons en hen in gaat staan.
Vandaag gaan we vooral naar Amy Macdonald, The Killers en Coldplay, maar Elbow schijnt ook goed te zijn, dus die nemen we ook mee.
Amy komt het eerst van deze, dus om 15.30 staan we op het terrein. Pakken drinken mee, want dat mag, flessen niet, maar dat wisten we al.
Amy Macdonald is live ook heel goed, we kenden alle nummers, maar een groot artiest is ze nog niet. Ze is nog erg jong en heeft nog weinig nummers, maar voor ons is ze een groot artiest!
Elbow kennen we niet, maar is dus wel erg leuk, leuke muziek!
The Killers vielen een beetje tegen. Ze deden hun ding en waren weer weg, beetje jammer voor toch een hoofdact vandaag.
Coldplay was echt super, hier kwamen we voor en het was heel erg leuk zoveel bekende nummers eens live te horen, mooie show en leuk optreden van Chris Martin en de zoveelste ode aan Michael Jackson.