2de etappe naar Dieppe

Vandaag willen we in Normandie uitkomen. “Navigon” op iPhone gaat ons er in 7 uur heenbrengen via de kleinste mooie plaatsjes en weggetjes. Als je een mooi stukje “Belgie” wilt zien, moet je vanaf Duinkerken het binnenland in. Ze praten en schrijven alleen Frans, maar de plaatsnamen als Dikke bus, Wormhout en Riet veld zeggen genoeg.
Toch overal military cemetaries die ons aan de oorlogen doen denken.

Uitzicht op rotsen vanuit leTreport Marlinde voor het gebouw

Veel motoren op deze zonnige zondag, en vanwege de zondag vroeg wat brood gehaald en getankt.
Na veel geslinger toch maar zelf de route verder bedacht, want hoe leuk ook met “Navigon”, we willen wel ergens komen vandaag. Uiteindelijk via Fruges, Abbeville terug naar de kust: Le Treport. Begin van Haute Normandie.
Om 16.30 houden we het voor gezien en eindigen we op een vrij lege motorcamping bij Dieppe. Goede tentplek, en goede voorzieningen.