Het spaanse landschap en…vrachtwagens

Na een regenachtige maar vooral dreigende nacht, toch een droge tent met het opstaan. We staan met meerdere motorrijders bij elkaar en niemand lijkt echt vroeg weg te willen.
Na het vertrek meteen het grillige landschap in. Erg indrukwekkend, het leek op de kaart een grote saaie weg, maar niets van dat! Lekker slingerend aan de voet van de Pyreneeen tussen de rotsen.
We komen de eerst vertrokken groep motorrijders al gauw weer tegen. Zelf stoppen we verderop om te ontbijten. Niet zo’n goede keuze, alles ligt aan de “grote” weg, dus al het bouwverkeer komt ook met grote stofwolken langs! Eet smakelijk!
De weg is echt adembenemend, we wanen ons in het wilde westen. In de buurt van Pamplona gaan we de bergen weer in, maar dit keer met tunnels en rechte grote wegen. Er wordt ook hard gereden, we kunnen dus niet veel om ons heen kijken, maar letten liever op het verkeer om ons heen.
Eenmaal in Hondarribia komen we bij het besproken hotel. In een burcht en de kamer is helemaal in die stijl. Echt super!!!
We kijken vanaf ons balkon uit over de stad, de bergen en niet te vergeten de landings-/opstijgbaan van de stad. We zien de kleine vliegtuigjes echt de lucht ingaan vanui het raam!
Na een laat biertje met tapas kijken we op een leuke Spaanse dag terug. Morgen de stad San Sebastian bezoeken.

De plek van het hotel in Hondarribia Alle bagage eraf; hotel op achtergrond Uitzicht over de oceaan

Zicht op Frankrijk; vliegveld op de voorgrond Mooie oude verbinding tussen 2 gebouwen Toegangspoort tot oude binnenstad