Mam, Marcel en Yolanda; Maarten en Jeanine; Job en Silvia

Zaterdagvroeg zijn we opnieuw vertrokken richting Limburg. Volle agenda, deze week zonder sneeuw-opstoppingen op de A2.
Eerst hebben we mam bezocht in Heerlen, maar vooraf naar broer Marcel en Yolanda, waar we bijgekletst hebben. Weer helemaal op de hoogte gaan we gezamenlijk naar mam.
Daarna zijn we bij Maarten en Jeanine op bezoek geweest. Heerlijk gegeten, nagepraat over 2014 en wat komend jaar ons vieren gaat brengen. ’s Ochtends wat dauw in de tuin, heerlijk rustig na die stormachtige dagen.
Verder deze dag een bezoekje gebracht aan neef Job en Silvia in Heerlen. Eindelijk hebben we hun bijzondere woning van binnen bekeken. Naderhand lekker gewandeld met de hond en daarna lekker geluncht in ’t Koffiehuuske in Benzenrade.
IMG_8248.JPG

IMG_8251.JPG

IMG_8254.JPG

IMG_8255.JPG