Een onverwachte ontmoeting

Het is ’s nachts koud geweest en als we die ochtend naar buiten kijken, ligt er rijp op de zadels en het gras.
  
De zon is nog niet in zicht, maar als ie eindelijk door komt is het een mooi gezicht.

In de zon is de temperatuur aangenaam. Wij zijn er al vroeg uit en de koffie laat nog even op zich wachten, het winkeltje met de ‘coffee-to-go’ is nog gesloten. Eenmaal open, lekkere broodjes en warme koffie op de brug, waar de zon ons lekker opwarmt.

Gert Jo zorgt voor een mooi plaatje.

De koffie is op en de tentspullen liggen te drogen. Gisteravond kwam een appje binnen op mijn telefoon, ondanks het slechte bereik. Maarten Ogg, op de terugweg naar Maastricht na zijn trip naar Spanje blijkt dicht in de buurt te overnachten. Hij zoekt ons vroeg in de ochtend op. Wat een verrassing, leuk!

Met vieren rijden we nog een aantal landmarks. Een standbeeld genaamd Les Quatre Fils Aymon in Frankrijk.

De Millenium Toren in België.

 

 

Daarna was het ook nodig om iets te eten.

En de laatste landmark voor die rit moeten we even zoeken. Maarten weet gelukkig de exacte (goede) locatie. Chateau de Vêves in België.
  
Een geslaagde trip, mooie routes, veel gezelligheid en een onverwachte wending door Maarten in escorte de laatste kilometers te ‘begeleiden’ naar Maastricht.
Onze laatste slaapplek is weer bij motorcamping In den Hof te Heerlen. Ondanks dat ze eigenlijk gesloten zijn, mochten we er overnachten na overleg bij onze eerste nacht.
Daar aangekomen drinken we nog lekker een Belgisch biertje. De kok heeft op ons gewacht en een heerlijke maaltijd neergezet.
De volgende dag gaan we naar huis. Op naar het Hemelvaarttreffen in mei, waar we samen met andere MGCN’ers op deze camping in Poupehan het hele weekend verblijven.