Rondje Limburg (verjaardag Mam)

Mam is eind mei jarig en wordt 87! Ze woont inmiddels in een verzorgingstehuis en Marcel heeft wijselijk besloten haar verjaardag bij hem thuis te vieren. De sfeer is dan toch anders en Mam is er ook even uit.
We gaan met de auto, immers alleen A2 op twee motoren is ook geen moer aan.
Overigens nemen we ook vegetarische soep mee, dat gaat ook beter in de auto.
Het is gezellig en op 1 zus na is iedereen er de tantes. Leuk om de tantes weer eens te zien en wat langer te kunnen kletsen.
Marcel heeft een fotograaf gevraagd om wat familiefoto’s te maken die we naderhand allemaal kunnen nabestellen. Erg leuk omdat het nauwelijks voor komt dat alledrie de broers bij elkaar zijn. Zij kunnen dus ook gezamenlijk met Mam op de foto.
IMG_9440
IMG_9434
IMG_9432
IMG_9431
IMG_9437
IMG_9436
IMG_9435
IMG_9442
We overnachten bij Maarten en Jeanine. Maarten is weer eens motorrijden, dus we vergezellen Jeanine die op haar beurt weer voor een hartelijk ontvangst zorgt.
IMG_9446
We staan bijtijds op, we willen leuk binnendoor terugrijden en Jeanine heeft ook andere afspraken. Op dit tijdstip kunnen we zelfs ontbijten in de tuin, iets wat we thuis nog niet hebben kunnen doen. Het is hier bij Maastricht ook al een dag 30 graden geweest!
We nemen afscheid en gaan op weg naar huis.
We hebben een picknicktas mee met broodjes en zoeken onderweg een picknickbank. We kunnen er langs de weg nergens een vinden en elk bospad dat we oprijden loopt ook op niets uit.
Na een uur zoeken geven we het op en ziet Wiel een bank….bij een benzinepomp. Nou ja, op zijn Zweeds dan maar 😀
IMG_9451
IMG_9452
Het is nog altijd zonnig en er zijn ontzettend veel mensen op pad.
IMG_9453
IMG_9455
Mam heeft genoten dit weekend, maar wij ook!